Over mij

12 maart 1979 ben ik geboren in Gouda. Daarna opgegroeid in Reeuwijk samen met mijn zus en 2 broertjes.

Van jongs af aan ben ik altijd graag en veel bezig geweest met tekenen, knutselen en kleuren.
Het leek me leuk om later tekenares te worden of een zuster. Ik had eigenlijk dus helemaal niet verwacht dat ik een schrijfster zou gaan worden.

In 2001 ben ik getrouwd met Jasper en we hebben 3 kinderen gekregen; Niels, Jurgen en Marije. Tot ons grote verdriet is Jasper in 2018 verongelukt. Via deze link kan je een filmpje daarover bekijken. https://www.npostart.nl/WO_EO_15718224
 
4647320161014121211
In 2008 stuurde ik een manuscript naar uitgeverij ‘de Banier’. Een ingebonden boekje met verhaal en illustraties over Tes die niet naar de kapper wil.
En toen kwam dat ene telefoontje…..De uitgever was enthousiast en wilde het boek gaan uitgeven! En ook nog een tweede deel. Je begrijpt dat ik erg blij was!
Daarna ben ik heerlijk aan de slag gegaan met een volgend deel in de AVI-serie en daarna nog een derde en vierde deel en mocht ik ook nog een aantal prentenboeken schrijven en illustreren. Iets heel anders zijn de kleurboeken met kaarten die zijn verschenen bij ‘de Banier’. Daarnaast maak ik de illustraties voor de ‘Clik’ en de kinderbijbelklasmethode ‘Op reis’ van de HGJB, illustreer ik voor Bijbel Basics van het NBG (Nederlands Bijbelgenootschap) en illustreer ik voor het RD (reformatorisch dagblad).